10 Eylül 2014 Çarşamba

Evde Plates Nasıl Yapılır?

http://www.vucutgelisimi.com/fitness/evde-plates-nasil-yapilir.html
EVDE PLATES YAPMAK
Ünlülerin boy gösterdiği egzersiz olan plates yaparak günlük formunuzu sağlayabilirsiniz. Sizler de bu işlemleri plates topu eşliğinde evde plates yapmak gibi düşünceniz var ise gerçekleştirebilirsiniz. Bu saye de spor tesislerine tonla para vermek yerine ev de kendiniz gerçekleştirebilirsiniz. Ev de özel hocalar yardımıyla ya da internetten izleyebildiğiniz videolar ve DVD’ler yardımıyla ya da kitaplardan bakarak plates topunuz ile bu 500 çeşit egzersizi gerçekleştirebilirsiniz.
plates
Evde plates yapmak için öncelikle buna ait özel topu almanız gerekmektedir. Bu 500 çeşit egzersizi ise size lazım olanlardan herhangi birini seçerek egzersizlere başlayabilirsiniz. Plates topu ile yapılan egzersizlerin asıl amacı ise vücudunuzun direncini artırmaktır. Ve ek olarak ise vücudu zinde tutarak form da kalmasını amaçlamaktır. Kas yapmak için bu egzersizler geçersiz kılınmaktadır. Ancak bu yönlerde de çeşitli egzersizler vardır. Özellikle kalça ve bel kemiklerini rahatlatarak sağlamlaştıran bu egzersizler vücut kondisyonunu sağlayabilirsiniz. İskelet sisteminizi düzenleyerek kas sistemlerini sağlamlaştırmaktadır. Gün içerisin de dengeli durmak ve enerjik olmak için gerekli olan bu egzersizler aynı zamanda da yoga ile bütünleştiği için zihinsel rahatlıkla da fayda sağlamaktadır. Evde plates yapmak bu saye de birçok amaçla hem maddi hem de manevi olarak rahatlık kazanmaktadır. Bu plates topu ile yapılan egzersizler ülkemiz ve dünya boyunca vücudu form da tutmak için bilinmektedir. Bu sistem aslın da ünlüler tarafından yaygınlaştırılmakla beraber televizyon kanalların da programlar da sunulmaktadır. Plates sayesin de doğru nefes alış ve veriş egzersizleri yaptığınız için beyine daha fazla oksijen ve vücutta daha fazla oksijen dolaştığı için beyniniz daha rahat ve daha zinde olacaksınız. Derin nefes almak sağlıklı bir vücut için en önemli etmendir. Bunun yanı sıra ise bol bol su içmeyi de sakın unutmayınız. Bu saye de atik olan vücudunuzla beraber refleksleriniz son derece etkili olacaktır.
Evde plates yapmak artık plates topu sahip olan herkes için kolay olmaktadır. Böylelikle vücudunuz son derece rahat ve dengeli bir biçim de vücut ağrılarınızdan arınmış hatta ve hatta sağlamlaşmış bir biçim de olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder